قیمت سکه و ارز
۱۳۹۳/۱۰/۰۳ - ۲۰:۲۲
گزارش دیدار دوستانه تیم ملی امید - منطقه آزاد کیش

مشکل گلزنی همچنان گریبان‌گیر تیم امید

تیم ملی امید فوتبال ایران در اولین دیداری که محمد خاکپور هدایت آن را بر عهده داشت موفق به کسب پیروزی شد.

مشکل گلزنی همچنان گریبان‌گیر تیم امید

به گزارش سراج24،تیم ملی امید فوتبال ایران از ساعت 18 امروز در دیداری دوستانه به مصاف تیم منطقه آزاد کیش رفت.
این مسابقه در نهایت با نتیجه یک بر صفر به سود تیم ملی امید به پایان رسید.
تک گل این مسابقه در دقیقه 32 توسط مرتضی اقاخان به ثمر رسید.
بازی کاملا در اختیار شاگردان محمد خاکپور بود و ایران موقعیت‌های زیادی را روی دروازه حریف ایجاد کرد اما این توپ‌ها به گل تبدیل نمی‌شد تا همچنان مشکل گلزنی یکی از اصلی‌ترین مشکلات تیم امید باشد.
تیم ملی با ترکیب اولیه امیر عابدزاده، صائب محبی، وحید حیدریه، حسین مرادمند، آرام عباسی، امیرحسین امیری، علی کریمی، علی چوپانی، میلاد محمدی، امیر درویشی و مرتضی اقاخان به میدان رفت.
این اولین مسابقه‌ای بود که محمد خاکپور به عنوان سرمربی در تیم ملی امید حضور داشت که در نهایت مسابقه با پیروزی ایران به پایان رسید.
هواداران بسیار کمی از این بازی دیدن کردند.
مسئولین سازمان منطقه آزاد کیش هم در ورزشگاه حضور داشتند.

منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۰
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••